donderdag 29 december 2016

Bagger




Stonden wij ons vandaag met vier man sterk het schompes te trekken aan die baggerwortels, baggerplanten, baggertakken en gewoon bagger. Gelukkig hadden zowel Arie, als Dick, Piet en ondergetekende uit het relaas van Peter begrepen dat hij echt wilde dat wij nog een stukske voor Johan en hem overlieten. Nou, dat hebben we gedaan.
Sommige delen zijn zo verland dat er met de spa een nieuwe beek moet worden gegraven.  Iedereen die vandaag niet is komen opdagen wordt vriendelijk doch dringend en vrijblijvend uitgenodigd om zaterdag ook eens te proeven aan dat heerlijke slavenwerk dat sloten heet.
Omdat ik denk dat er niet zo veel vrijwilligers bereid zijn om op oudejaarsdag in het bos te worden gestuurd, is het wel slim even per email aan allen te melden dat je komt, want als er weer maar een is (Peter?) ..... Nou ja je begrijpt het wel. Ik kom dus niet en ik heb van de overige vrijwilligers vandaag begrepen dat zij er ook wel even genoeg van hadden. Wij wensen de overigen (en elkaar) daarom het allerbeste einde van 2016 toe en een nog beter begin van 2017. We zien elkaar weer.

Om in de smaak te komen hierbij enkele foto's van onze noeste arbeid rond het bruggetje vlak bij ons nieuwe essen-stoppelveldje.

Prettige jaarwisseling,

Chris.                                                                                                                             
                                                                                                                            
Klik op mij voor foto's





Geen opmerkingen:

Een reactie posten