dinsdag 2 februari 2021

BIJzonder bericht

Verzonden: maandag 1 februari 2021 21:12
Aan: Johan <jjkieft@ziggo.nl>
Onderwerp: Voucheraanvraag BIJ Bijenhotel Boterhuys

 Beste Johan,

Goed nieuws voor jullie groep IVN WAN. De voucheraanvraag voor het project BIJ Bijenhotel Boterhuys is toegekend. Gefeliciteerd!

Hoe ziet het vervolgtraject eruit?

Nu jullie aanvraag is goedgekeurd vragen wij jullie in antwoord op deze e-mail een kopie bankafschrift of foto van de bankpas op te sturen. Dit om aan te kunnen tonen waar het uit te keren bedrag naar is overgemaakt.

Na ontvangst van de bankgegevens op de kopie of foto wordt jullie voucherproject toegevoegd aan de betaalreeks. Vanaf dit moment staat het bedrag na ongeveer 6 weken op jullie rekening.

Verantwoording

De Groene Motor verwacht dat jullie voucherproject voor 1 oktober 2021 is afgerond. Binnen een maand na afronding van het project, maar uiterlijk voor 1 oktober 2021 verwachten wij een verantwoording met begeleidend beeldmateriaal van het uitgevoerde project. Het verantwoordingsformulier is op het platform ZelfDoen te vinden.

Extra financiering

Zoek je naast deze voucher nog extra financiering om jullie project mogelijk te maken? Kijk dan eens bij de tips over fondsen op het platform ZelfDoen. Wellicht kun je jullie project ook aanmelden bij de fondsen die hier staan genoemd.

De Groene Motor wenst jullie heel veel succes en plezier bij de uitvoering van het project.

Mochten er onverhoopt problemen zijn of heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Hartelijke groet,

Isabelle en Ellen

De Groene Motor ZH.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten