zaterdag 25 juli 2020

Kreek 4

Vandaag met 7 leden van de werkgroep ( waarvan Daan inmiddels vaste hulp aan het worden is) verder gegaan met het hier en daar uitdiepen en verbreden van de kreek. Soms zelfs nodig om een lichte kromming  rond een wilg te maken omdat deze half in de oude bedding staat. Het weer werkte niet erg mee: rond circa 12.00 uur was het welletjes, gereedschap schoonmaken en opkrassen. Valt verder niets meer te melden, behalve dat de sfeer, ondanks de regen, top was!
Ellen, Peter 1, Peter 2, Chris, Luuk en Daan: bedankt!
Piet.

Bericht van Johan:

Hoi, jullie wachtten natuurlijk de afgelopen dagen op een mailtje van mij? Volgens de reeëngroep Wassenaar ( nooit geweten dat het bestond ) is de bronst rond Wassenaar nog niet echt begonnen. Desondanks ben ik in de schemering toch wezen kijken. Inderdaad niets. Wat wel de moeite waard was, waren de jonge ransuilen die luidkeels om voedsel schreeuwden. Bijzonder was het toen de bosuilen in het oude bos ook begonnen te roepen. 2 uilensoorten die luidkeels door elkaar heen tetterden. Komende donderdag, vrijdag of zaterdagavond ga ik weer. Ik hou jullie op de hoogte.

 Groet, Johan.

1 opmerking:

  1. ... en dan zegt de baas (die er niet was) in de e-mail dat er niet gewerkt is, Piet ... Het moet niet "erger" gaan worden. Volgende keer staken ? Of verplichte taart, dat mag ook ... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen