zaterdag 14 november 2020

Zwamdag



Geweizwam.

Beste allemaal,

Wat een verschil met vorige week! Hoe zonnig , helder en blauw  het weer vorige week was, hoe grijs, donker en vochtig het deze dag was. 
Gele trilzwam
In de loop van de dag nam echter de wind toe waardoor alle vochtigheid en grauwheid verdween en we zelfs de zon nog even te zien kregen. 
Ondanks de wind en de grauwe luchten was het nog steeds heerlijk zacht. Waar blijft de winter...
De groep van vandaag was , na vorige week, al aardig aan alle regels en aanpassingen gewend. Hierdoor zocht iedereen snel zijn/haar eigen plek om daar de rest van de dag te vertoeven. Volgende week kan dit ook nog op dezelfde manier gebeuren. Over 2 weken gaan we echter de groep splitsen en zullen we ook in een bosje aan de andere kant van de boerderij gaan zagen.
Er waren vandaag wederom weer nieuwe gezichten bij de groep. Dit waren AndrĂ© en Floris. De laatste is eigenlijk niet nieuw maar is al zoooo’n lange tijd niet geweest. Ik was blij dat ze er bij waren want beiden hebben een behoorlijke grote natuurkennis. Floris richtte zich specifiek op het op naam brengen en fotograferen van paddenstoelen. Foto’s zijn natuurlijk altijd welkom. Niet alleen voor op ons blog maar ook bijv. op de website van boerderij Boterhuys en de FB pagina van de boerderij, oftewel boer Smul.
Oorzwam
Koraalzwam
Ik hoop jullie volgende week weer in goede gezondheid te zien.  Het verslag is incl. foto’s binnen enkele dagen te bekijken op : groepwan.blogspot.com.

Denk nog even aan de onderstaande tekst.

JE MAG KOMEN, JE HOEFT NIET TE KOMEN. NEEM ZOVEEL MOGELIJK EIGEN WERKHANDSCHOENEN MEE. INDIEN MOGELIJK NEEM ZELF ONTSMETTINGSMIDDEL MEE.

Groet, Johan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten