donderdag 27 oktober 2016

pitchers


 Maandag 24 oktober organiseerden Podium Groen en Groene Ideecafé een Groene Vrijwilligersmarkt voor Leiden en omgeving om vrijwilligers en geïnteresseerden nader met Groene Organisaties in contact te brengen. Om 19.30 uur bouwden Lydia, Johan en ik de stand op in het  Scheltemagebouw. (zie foto) Na de introductie en de presentatie van het boek Natuur in de Stad kwam de Elevator Pitch aan de beurt. Bedoeling was om jouw werkgroep te presenteren binnen één minuut en daarin aan te geven: wie/wat ben je - wat doe je - wat zoek/wil je. Onderstaand de tekst van de pitch en in rood de benadrukking van de tekst door middel van A4-tjes met de respectievelijke teksten, door Lydia omhoog gehouden.                                                                                                                                                                                                                        
Goedenavond. Mijn naam is Piet Rijsdijk, naast mij Lydia Wisse. Wij zijn vrijwilligers van de    Werkgroep Agrarisch Natuurbeheer (werkgroep van IVN Leiden). [PASSIE] Sinds 1989 onderhoudt onze werkgroep enkele gebieden in Leiden en omgeving, die typerend zijn voor het Zuid-Hollands landschap. [INTERESSANT] De werkzaamheden die onze groep in deze gebieden (waaronder een geriefhoutbos) uitvoerd zijn o.a. snoeien, zagen en herbeplanten, maar ook het onderhouden van een eeuwenoude getijdenkreek.[LEERZAAM] Van begin november tot half maart zijn we elke zaterdag van 10 tot 2 uur in de weer, met als doel het verrijken van flora en fauna. [GEZELLIGHEID] Wij kunnen altijd extra handen gebruiken, óók als u niet elke zaterdag in de gelegenheid bent.
Is werken in de natuur iets voor u?"  DOE MEE ![NATUURLIJK]

Na de pitch begon het ,,Netwerken,, en was het gezellig druk aan onze stand waarbij we aardig wat contacten wisten te leggen. Een geslaagde avond.                                                                                





Geen opmerkingen:

Een reactie posten