zaterdag 3 maart 2018

Sprokkelwerk

                                                                                   Klik op deze link van dropbox voor meer foto's

Vandaag, 3 maart 2018, stond de werkdag van de groep WAN uit een mix van puinruimen, atletiek en discussie. 
Puinruimen: de afgezaagde delen uit de noodopslagplaats (de rand van het bos) verwijderen en zien te transporteren naar de ,,verwerkplaats,, Gelukkig had Johan de tractor met de aanhanger al klaar gezet zodat de diehards direct aan de (Wassenaarse)slag konden. Binnen de kortste keren lag er een flinke lading op de aanhanger. 
Dit was een deel van de atletieksessie. Het overgooien, werpen, doorgeven, op de aanhanger klauteren ( geef Peter effen een ,,kontje,,) vér springen over de -bevroren- sloot, het heen en weer geloop allemaal lichaamsbeweging wat je gratis meepikt! 
Na een kleine discussie over de makkelijkste plaats waar het te verwerken hout het beste kon worden gestapeld, was de eerste lading razendsnel van de aanhanger af en was zelfs de tweede lading in no time op de plaats van bestemming. Rond half één was ook deze klus weer tot een goed einde gebracht dankzij intensief overleg en jarenlange ervaring. 
Aanstaande zaterdag de bijenwerkdag met aanplanten van jonge boompjes. Meld je even bij Lydia aan voor deze dag, mede i.v.m. het bestellen van de lunch. 
Mailadres Lydia :   wissel@casema.nl   
en voor de makkelijkheid ons blogadres: https://groepwan.blogspot.nl/

Tot zaterdag rond 09.30 Uur!

Piet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten